Fællesspisning og fester

Læs det generelle om fællesspisning et stykke nede på denne side
Fastelavnsfest den 2. marts, se diasserie (det kan tage et lille stykke tid, før fotos er læst ind):
2. marts 2014. Fastelavn er mit navn boller vil jeg have……
Så er det blevet tid til tøndeslagning, kåring af dronninge- og kongekroner – både af børn og voksne, fastelavnsboller, kaffe, te, varm kakao og ikke mindst tid til et par timers hygge i vores dejlige gård.
En god anledning til at hilse foråret velkommen
Vi ses i gården søndag den 2. marts
 

Nytåret 2013-14 for fuld knald… GODT NYTÅR ønskes alle !

Torsdag d. 28. nov. var der julefest !

Vi var 37 børn og voksne til et rigtig hyggeligt, sjovt og velsmagende samvær. Først juleklip, dekorationer, madlavning, gløgg, småkagebagning og tænding af foreningens juletræ. Derefter Julemad i lange baner incl. risalamande med mandelgaver ! Til slut pakkeleg over stok og sten….

julefest-hea

Denne gang var opgaverne bredt ud på endnu flere personer, og vi var enige om, at det var gået som en (jule- !) leg; inden vi så os om, var opvasken også væk….

Fællesspisning d. 29. okt .,2013 

Chili con carne og flotte halloween-kager! Um.. hall-kage-1-300

 

Jubilæumsfest,  25 år.

Aug. 2013

Den 17. august 2013 holdt Garvergården et BRAG af en jubilæumsfest. Se lysbilledshow fra en lang dag med leg, spisning og dans til den lyse morgen. Tak til festudvalget for en super fest!

Fællesspisning i Garvergaarden

Ideen har ligget og luret efterhånden igennem en del år. Det store spørgsmål var, hvordan det skulle arrangeres, og om der overhovedet var nogen, der havde lyst, når det kom til stykket? Det var der heldigvis, og nu er vi godt i gang med den anden sæson. Konceptet er meget enkelt: De, der har lyst til at stå for madlavning, melder sig enten gennem kontaktformularen her på siden, eller melder sig ved et spisearrangement. Finder selv en dato der passer, tjekker hos Frants om Fælleshuset er ledigt, og så er man jo klar til at invitere beboerne i Garvergaarden. I den forgangne sæson har der været lavet forskellige spændende retter eks. Grillet græsk lammekølle med skønt tilbehør, langtidsstegt pulled pork, lasagne med grøn salt, ristaffel og meget andet. Prisen har ligget nogenlunde stabil med ca. 35,00 per voksen, 10,00 for mindre skolebørn og gratis for børn under skolealderen. Der har i gennemsnit været omkring 25-30 personer til hvert spise arrangement. Det er da meget godt gået, men der er plads til endnu flere. Vi lægger op til at alle kan deltage,  også selvom man ikke har lyst til at stå i køkkenet med maden. Man kan hjælpe til på mange andre måder, dække bord, tømme opvaskemaskine, lave kaffe, feje gulvet mv. Vi tænker, at hele konceptet er godt for sammenholdet i Garvergaarden, der er god mulighed for at få talt med de andre naboer og mulighed for et slag bordtennis både for børn og voksne. Kan på det varmeste anbefale dette arrangement. Bon appetit Kirsten 2E, 11  

Susannes æble-smuldre-kage  (Fra fællesspisning d. 19. sept.)
 
Skær en passende mængde æbler i både og læg dem i fad. Drys kanel over og evt lidt sukker hvis æblerne er sure.
Smuldre lige dele mel, koldt smør og sukker og fyld det over æblerne. Drys hakkede mandler over og bag ved 180-200 grader til kagen er lysbrun i overfladen. Server med flødeskum.
For at gøre kagen lidt sundere kan noget af melet blandes med havregryn. Det smager i øvrigt godt.
 
Velbekomme:)
 
 

Du kan skrive til (fælles-)husbestyrerinderne her:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvad har du på hjerte

  Skriv

  Denne side redigeres og opdateres af webmaster i samarbejde med Kirsten Ringgaard

   

  Skriv en kommentar